Rechtswinkel Westland zoekt studenten voor de praktijkgroep bestuursrecht!

Ben jij een ambitieuze WO-rechtenstudent, wil je tijdens je studie relevante juridische ervaring op doen en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan is Rechtswinkel Westland echt iets voor jou!

Stichting Rechtswinkel Westland is een vrijwilligersorganisatie die zich kosteloos inzet voor een laagdrempelige wijze van juridisch advies. Wij werken uitsluitend op afspraak op de maandag- en donderdagavonden. Naast het geven van juridisch advies worden er ook (leerzame) activiteiten georganiseerd, zoals lezingen door ervaren advocaten. Op dit moment behandelen wij uitsluitend zaken op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en consumenten-/contractenrecht.

Wij willen dit op korte termijn uitbreiden met (ruimtelijk) bestuursrecht. Daarom zijn wij op zoek naar studenten met affiniteit voor dit rechtsgebied.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou dat jij je volledig inzet tijdens de diensten, je voorbereidt op de afspraken die jij zult behandelen en aanwezig bent op de door ons georganiseerde scholingen en andere activiteiten. Voorts vinden wij het zeer belangrijk dat onze vrijwilligers zich beseffen dat ze met echte cliënten en zaken te maken hebben en dat het belang van de cliënt altijd voorop staat.

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde medewerker die wij zoeken en wil jij samen met ons Rechtswinkel Westland tot een groot succes maken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie, cv en recente cijferlijst naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl t.a.v. mevrouw Manon Zwinkels.