Sponsoren

Stichting Rechtswinkel Westland is een organisatie die volledig in stand wordt gehouden door vrijwilligers. Wij bieden onze dienstverlening kosteloos aan particulieren aan. Voor de kosten die wij moeten maken zijn wij volledig afhankelijk van sponsoring en giften.

Huidige sponsoren

Rechtswinkel Westland is verheugd dat de volgende advocatenkantoren Rechtswinkel Westland ondersteunen.

Hoofdsponsor

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten hebben een algemene (proces)praktijk met de nadruk op arbeidsrecht, familie-& erfrecht, letsel- en overlijdensschade of tuinbouw. 

Vanuit de locaties in ’s-Gravenzande en Honselersdijk werken de gespecialiseerde advocaten aan creatieve oplossingen voor problemen binnen de verschillende expertises. De dienstverlening wordt gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en laagdrempelige dienstverlening. Er wordt helder gecommuniceerd door de gespecialiseerde advocaten, waardoor grote tevredenheid heerst onder eerdere cliënten. Daarmee behaalt het team een 9,7 op de Advocaatscore. Wij zijn blij dat Vogelaar Bosch Spijer Advocaten hoofdsponsor is bij de rechtswinkel en danken hen voor de ondersteuning.

 

Zilveren sponsor

Cees Advocaten is gevestigd in Den Haag, Delft en Naaldwijk. Dit kantoor focust zich vooral op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht en IE-, IT-, en privacyrecht.

Cees Advocaten biedt haar diensten aan zonder poeha en maakt zaken niet nodeloos ingewikkeld. Met een frisse blik, een toegewijde aanpak en advocaten die persoonlijk en betrokken te werk gaan is Cees Advocaten altijd een goede keus. We zijn blij dat Cees Advocaten ons ondersteunt.

 

Zilveren sponsor

Westland Partners is een gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd in Naaldwijk en Rotterdam. De juristen en advocaten ontzorgen en begeleiden ondernemers en particulieren onder andere op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed- & huurrecht, erfrecht & familierecht en food, horti en agro. 

De specialisten van Westland Partners denken in oplossingen en kansen, zijn to the point en adviseren in begrijpelijke taal. Een groot aantal medewerkers is persoonlijk betrokken bij maatschappelijke initiatieven. We zijn blij dat Westland Partners ook bij ons betrokken is en dat zij wil bijdragen aan toegankelijk juridisch advies in het Westland.

 

Bronzen sponsor

Kouwenhoven Advocatuur is gevestigd aan de rand van
het centrum van Naaldwijk en wordt geleid door Mr. Sandra I. Kouwenhoven. Het kantoor is gespecialiseerd in het strafrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht.

De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke en informele benadering, op professioneel niveau. mr. Sandra Kouwenhoven is al sinds 2016 betrokken bij Rechtswinkel Westland.

 

Steunt u ons ook?

Wilt u Rechtswinkel Westland ook sponsoren? Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring. Informeer voor de mogelijkheden bij Yannick Barendse. U kunt hem bereiken via bestuur@rechtswinkelwestland.nl.

Giften

Draagt u Rechtswinkel Westland ook een warm hart toe? U kunt een gift overmaken naar rekeningnummer NL86 RABO 0303 5383 76 t.n.v. Rechtswinkel Westland.