Op 23 maart jl. heeft de Rechtswinkel Westland met een overtuigende meerderheid van de stemmen de publieksprijs van de Loftrompet Westland gewonnen. Van alle stemmers vond 65% de Rechtswinkel Westland de meest aansprekende vrijwilligersorganisatie van 2015 in het Westland.

Het winnen van de publieksprijs betekent dat de Rechtswinkel Westland steeds meer een functionele en belangrijke rol binnen het Westland krijgt en dat deze rol ook door de Westlanders wordt gewaardeerd. De publieksprijs is een mooie beloning voor alle vrijwilligers van de Rechtswinkel Westland, die zich geheel kosteloos inzetten om rechtzoekenden in het Westland van juridisch advies te voorzien. Dit doen de vrijwilligers bovendien naast hun drukke studie of baan.

Met het binnenhalen van de publieksprijs viert de Rechtswinkel Westland ook haar 1-jarig bestaan. In dit eerste jaar heeft de Rechtswinkel Westland ruim 200 rechtzoekenden van kosteloos juridisch advies voorzien. De vraag naar juridisch advies groeit met de week en steeds meer Westlanders weten de Rechtswinkel Westland te vinden. Het afgelopen jaar heeft de Rechtswinkel Westland daarom ook een enorme groei doorgemaakt. Zo is onlangs nog besloten om Westlanders ook op het gebied van Personen- en Familierecht te adviseren.

De vrijwilligers van de Rechtswinkel Westland bedanken iedereen die op de Rechtswinkel Westland heeft gestemd.

Loftrompet