Van den Enden Van Ruijven Advocaten tekent sponsorcontract Rechtswinkel Westland

Naaldwijk, 26 juli 2016 – Tussen vitrinekasten vol rode miniatuur-Ferrari’s is dinsdagmorgen de langverwachte handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst tussen Van den Enden Van Ruijven Advocaten en de Rechtswinkel Westland.

Roel Valstar en Paul van den Enden    Ben Vreugdenhil en Toke van Ruijven

Van den Enden Van Ruijven is een sponsorovereenkomst aangegaan met Rechtswinkel Westland omdat zij zich kunnen vinden in de doelstellingen van de Rechtswinkel. De Rechtswinkel beoogt zonder winstoogmerk goed juridisch advies te verlenen aan inwoners van Westland. Dit doen zij door gebruik te maken van vrijwillige studenten en juristen. Voorzitter van de Rechtswinkel Roel Valstar: “We zijn trots dat we een partij als Van den Enden Van Ruijven Advocaten als sponsor mogen verwelkomen. Om onze diensten gratis en laagdrempelig te kunnen houden zijn wij onder andere afhankelijk van onze sponsoren. Daarnaast onderhouden wij graag goede banden met juridische professionals. Op deze manier proberen wij onze juridisch adviseurs in contact te brengen met advocaten en juristen uit de praktijk waardoor wij de kwaliteit van onze adviezen hoog kunnen houden. Zo geven advocaten informatieve lezingen aan onze vrijwilligers en wordt er geregeld een gezellige borrel georganiseerd.”

Van den Enden – Van Ruijven Advocaten is gevestigd in Naaldwijk en houdt zich bezig met vele rechtsgebieden. Advocaat Paul van den Enden is gespecialiseerd in zaken die betrekking hebben op arbeidsrecht, contractenrecht en huurzaken. Advocaat Toke van Ruijven richt zich met name op echtscheidingsbemiddeling, echtscheidingen en alimentatie.

En die Ferrari’s dan? Die blijken naast een mooie verzamelhobby eveneens perfect dienst te doen als ijsbreker bij nieuwe kennismakingen. Bijna iedereen begint erover. Ook wij.

Paul-van-den-Enden      ER Advocaten

Stichting Rechtswinkel Westland
Roel Valstar (voorzitter), Ben Vreugdenhil (externe zaken)
www.rechtswinkelwestland.nl

Van den Enden Van Ruijven Advocaten
Paul van den Enden, Toke van Ruijven
www.eradvocaten.nl
0174 – 623052