Sinds de oprichting van Rechtswinkel Westland in maart 2015 is JuraConsult al betrokken als sponsor. Daarnaast is zelfstandig ondernemer mevr. mr. J.A. Gardien-Reinders voorzitter van de Raad van Advies van Rechtswinkel Westland. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat JuraConsult onlangs is overgegaan tot de verlenging van de sponsorovereenkomst.

Mr. J.A. Gardien-Reinders is oprichter en eigenaar van juridisch adviesbureau JuraConsult. JuraConsult verleent juridisch advies op het gebied van het privaat- en bestuursrecht aan met name ondernemingen en overheden. Zo is het gespecialiseerd in de advisering rondom ruimtelijke ontwikkelingen en het ambtenarenrecht. Daarnaast procederen zij onder andere bij de Raad van State. Het bedrijf is gevestigd in het kenmerkende kerkgebouw onder aan de Maasdijk en afgelopen week was dan ook de spreekwoordelijke kogel door de kerk: JuraConsult verlengde de sponsorovereenkomst met Rechtswinkel Westland voor enkele jaren.

U kunt bij de rechtswinkel terecht voor juridische vragen over arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht en consumentenrecht. Bestuurslid Manon Zwinkels: ‘Het is binnen de rechtswinkel momenteel drukker dan ooit. Veel vragen gaan over ontslag, scheiding of woninghuur. We merken dat de Westlanders de weg naar de rechtswinkel tegenwoordig steeds beter weten te vinden. Enerzijds zijn we daar heel blij mee, anderzijds betreft het voor onze cliënten vaak vervelende zaken. Om onze dienstverlening overeind te houden, zijn we afhankelijk van sponsoren. Met de steun van JuraConsult zijn we dan ook erg blij.’

JuraConsult

JuraConsult
Mr. J.A. Gardien-Reinders
06 – 287 287 98
www.juraconsult.nl

Rechtswinkel Westland
www.rechtswinkelwestland.nl