Sinds kort is Westland een nieuw advocatenkantoor rijker. Per 1 januari 2017 is in Naaldwijk CEES Advocaten gevestigd. Het kantoor is ontstaan uit een samenwerking tussen enerzijds een deel van de advocaten van het voormalige EBH-Elshof en anderzijds de advocaten van het Haagse WTS Advocaten. EBH-Elshof was sinds de oprichting van Rechtswinkel Westland al sponsor, en CEES Advocaten heeft dit sponsorschap recent voortgezet.

CEES Advocaten is een advocatenkantoor dat zich richt op de regio Haaglanden en is gespecialiseerd op het vlak van ondernemingsrecht, tuinbouw en vastgoed. Het heeft daarnaast de grootste insolventiepraktijk van Zuid-Holland met kantoren in Naaldwijk en Delft. Advocaat Martin Buitelaar van CEES Advocaten: Het hebben van een Rechtswinkel in het Westland is van groot belang om de rechten van de doorsnee Westlandse burger te beschermen. Mensen hebben met regelmaat juridische vragen waarvoor je niet direct een advocaat inschakelt. De rechtswinkel is een uitstekende laagdrempelige manier om deze vragen in eerste lijn te beantwoorden en mensen in de goede richting te wijzen. Vandaar dat CEES Advocaten de rechtswinkel graag ondersteunt.”

Rechtswinkel Westland is een jonge organisatie die sinds 2015 gratis en vrijblijvend advies verleent aan particulieren. Bestuurslid Ben Vreugdenhil: In 2016 is het aantal cliënten met ruim 27% gestegen ten opzichte van 2015. Het aantal unieke zaken is in 2016 uitgekomen op 260. We zijn dan ook ontzettend trots op ons team van zo’n 25 vrijwilligers. Ondanks deze toename van het aantal cliënten hebben we de juridische kwaliteit van de advisering kunnen verbeteren door onze vrijwilligers te laten specialiseren in één van onze rechtsgebieden. Hierdoor kunnen we cliënten effectiever adviseren. Momenteel staan we cliënten bij op de gebieden van het arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, consumentenrecht en algemeen verbintenissenrecht. De financiële ondersteuning van CEES Advocaten willen we de komende tijd gaan inzetten om onze dienstverlening aan cliënten nog verder te verbeteren.”

 

CEES Advocaten
Mr. drs. Martin Buitelaar
0174-629333
http://www.cees.nl/

Rechtswinkel Westland
Ben Vreugdenhil (externe zaken)
http://www.rechtswinkelwestland.nl/