Naaldwijk, 24 januari 2018 – Met ingang van januari 2018 heeft Rechtswinkel Westland een nieuwe hoofdsponsor. Van Stenis Notarishuis is enthousiast om de organisatie die laagdrempelig juridisch advies aan Westlandse burgers verleent te ondersteunen. Met Van Stenis als nieuwe hoofdsponsor hoopt de rechtswinkel zich de komende jaren nog professioneler toe te kunnen leggen op familierechtelijke vraagstukken.

Mr. A.J.W. van Stenis is in 2008 gestart als notaris in Maasland onder de naam Van Stenis Notarishuis. Momenteel is hij de enige notaris in de gemeente Midden-Delfland. In het afgelopen decennium heeft het notarishuis zich toegelegd op het ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goedrecht. Notaris mr. Van Stenis: “Rechtswinkel Westland heeft een groot maatschappelijk belang. Naar mijn mening is het belangrijk dat mensen op een laagdrempelige wijze toegang hebben tot informatie over soms ingewikkelde juridische kwesties. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Eline Noordam (bestuurslid Externe Zaken Rechtswinkel Westland), mr. A.J.W. Van Stenis (Van Stenis Notarishuis) en Danielle Valstar (voorzitter Rechtswinkel Westland)

Voorzitter Danielle Valstar is opgetogen over de samenwerking met Van Stenis Notarishuis: “De rechtswinkel krijgt veel vragen op het familierechtelijke gebied. Tot nu toe hadden we geen aangesloten notaris waarop we konden terugvallen bij complexe zaken. We zijn dan ook enthousiast dat Van Stenis Notarishuis ons de komende jaren gaat ondersteunen. Dit is een zeer waardevolle aanvulling.”

Rechtswinkel Westland is een jonge organisatie die sinds 2015 gratis en vrijblijvend advies verleent aan particulieren. In 2017 is het aantal cliënten met ongeveer 13% gestegen ten opzichte van 2016. Het aantal unieke zaken is in 2017 uitgekomen op 293. Momenteel staat de rechtswinkel cliënten kosteloos bij op de gebieden personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en consumentenrecht.

Van Stenis Notarishuis
mr. A.J.W. Van Stenis
www.vanstenisnotarishuis.nl

Rechtswinkel Westland
Danielle Valstar (voorzitter)
www.rechtswinkelwestland.nl

In de media:
WOS