‘Er waait een frisse wind’

Na een mooie, warme zomer is Rechtswinkel Westland afgelopen maand weer open gegaan. De cliënten wisten ons gelukkig gelijk weer te vinden en we zijn volop diensten aan het draaien. Onze eerste vrijwilligersactiviteit was op 4 oktober in het Tramhuisje in Naaldwijk, waar onze vrijwilligers gezellig hebben geborreld.

Per 1 oktober hebben zich enkele veranderingen in ons bestuur voorgedaan. Zo heeft Elske het voorzitterschap van Daniëlle overgenomen en heeft Jeffrey de bestuurstaak van Eline overgenomen als bestuurslid kwaliteitsbeheer. Daarnaast zal de functie bestuurslid externe zaken niet langer vervuld worden door Ben, maar door Marnix. Met de verschuiving van Elske naar het voorzitterschap, heeft Lisanne haar intrede in het bestuur gedaan als bestuurslid externe zaken/cliëntencontact.

Middels deze weg willen wij Daniëlle, Eline en Ben nogmaals bedanken, omdat zij zich altijd vol passie en energie hebben ingezet voor de rechtswinkel. Het resultaat hiervan is te zien, want elk jaar groeit het aantal cliënten dat de rechtswinkel weet te vinden!


Het nieuwe bestuur van Rechtswinkel Westland