*** EVEN VOORSTELLEN ***

Hallo! Mijn naam is Tom Groenheide en sinds april 2018 verbonden aan Rechtswinkel Westland. Na een aantal maanden als vrijwilliger werkzaam te zijn geweest is het allemaal heel snel gegaan. Eerst werd ik teamleider van de praktijkgroep arbeidsrecht, om vervolgens per 1 januari 2019 de functie als bestuurslid interne zaken te mogen bekleden.

Ik vind het super tof om nu als vrijwilliger, teamleider en als bestuurslid bij Rechtswinkel Westland actief te mogen zijn. Niks is mooier dan mensen te kunnen helpen met hun juridische problemen en hen zo wegwijs te maken in de complexe wereld van het Nederlands recht! Ik kijk er dan ook naar uit om in mijn periode als bestuurslid Rechtswinkel Westland nóg groter en beter te maken, om zo nog meer hulpbehoevende mensen van advies te kunnen voorzien!