Rechtswinkel Westland heeft sinds de oprichting vier jaar geleden al duizend zaken behandeld. Dit heugelijke moment werd op donderdagavond 18 april gevierd met vrijwilligers en sponsoren. Bovendien kreeg wethouder Piet Vreugdenhil symbolisch het duizendste advies overhandigd.

Sinds de oprichting in maart 2015 heeft Rechtswinkel Westland maar liefst duizend cliënten kunnen voorzien van gratis juridisch advies op het gebied van het arbeidsrecht, het huur-en verbintenissenrecht, het personen- en familierecht en het bestuursrecht. Wethouder Piet Vreugdenhil legde de duizendste zaak voor aan Rechtswinkel Westland en kreeg het advies symbolisch overhandigd tijdens de viering.

Wethouder Piet Vreugdenhil krijgt het duizendste advies overhandigd

De vrijwilligers, veelal rechtenstudenten en afgestudeerde juristen, geven elke maandag- en donderdagavond gratis juridisch advies op afspraak. De rechtswinkel bevindt zich in een pand gelegen aan de Prins Bernhardstraat 5A te Naaldwijk.

Heeft u een juridische vraag? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak via www.rechtswinkelwestland.nl.