De zomerstop bij Rechtswinkel Westland is bijna voorbij en er zal zich een verandering voordoen binnen het bestuur.

Elske Kloosterboer stopt per 1 september als voorzitter van Rechtswinkel Westland en zal het stokje overdragen aan Manon den Hartog. ‘’Hoe moeilijk het ook is om de rechtswinkel achter mij te laten, heb ik er alle vertrouwen in dat Manon samen met het huidige bestuur zich ten volle zal inzetten om van de rechtswinkel een succes te maken. Ik heb veel mogen leren binnen het bestuur en vooral ook met plezier gewerkt aan de instandhouding en uitbreiding ervan.’’

Manon den Hartog is al geruime tijd actief als vrijwilliger en is sinds begin dit jaar ook als ondersteunend bestuurslid. Met het vertrek van Elske was het tijd voor een volgende stap. ‘’Ik vind het een grote eer om straks deel uit te maken van de dagelijkse leiding van de rechtswinkel. Vol goede moed begin ik aan het nieuwe seizoen en hoop ik er een leerzame tijd van te maken’’, aldus Manon.

Elske Kloosterboer draagt het voorzitterschap over aan Manon den Hartog