Van den Enden Van Ruijven Advocaten blijft Rechtswinkel Westland steunen en verlengt de sponsorovereenkomst met twee jaar.

Van den Enden Van Ruijven Advocaten is in 2016 een sponsorovereenkomst aangegaan met Rechtswinkel Westland omdat zij zich kunnen vinden in de doelstellingen van de Rechtswinkel. De Rechtswinkel beoogt zonder winstoogmerk goed juridisch advies te verlenen aan inwoners van Westland. Dit doen zij door gebruik te maken van vrijwillige studenten en juristen.

Voorzitter van de rechtswinkel Manon den Hartog: “We zijn ontzettend blij dat we Van den Enden Van Ruijven Advocaten als sponsor mogen behouden voor twee extra jaren. Om onze diensten gratis en laagdrempelig te kunnen houden zijn wij onder andere afhankelijk van onze sponsoren. Daarnaast onderhouden wij graag goede banden met juridische professionals. Op deze manier proberen wij onze juridisch adviseurs in contact te brengen met advocaten en juristen uit de praktijk waardoor wij de kwaliteit van onze adviezen hoog kunnen houden. Zo geven advocaten informatieve lezingen aan onze vrijwilligers en wordt er geregeld een gezellige borrel georganiseerd.”

Van den Enden Van Ruijven Advocaten is gevestigd in Kwintsheul en houdt zich bezig met vele rechtsgebieden. Advocaat Paul van den Enden is gespecialiseerd in zaken die betrekking hebben op arbeidsrecht, contractenrecht en huurzaken. Advocaat Toke van Ruijven richt zich met name op echtscheidingsbemiddeling, echtscheidingen en alimentatie.

Toke van Ruijven en Marnix Vijverberg (bestuurslid externe zaken)
Paul van den Enden en Manon den Hartog (voorzitter)