ZOEKT RECHTSWINKEL WESTLAND JOU?

Ben jij afgestudeerd of heb jij bijna je propedeuse (hbo/wo) behaald? Zoek jij een nieuwe uitdaging om je opgedane juridische kennis in de praktijk toe te passen? Wil jij je binnen een leuk en gezellig team en op een laagdrempelige manier verder ontwikkelen als jurist? Dan is Rechtswinkel Westland op zoek naar jou!

Stichting Rechtswinkel Westland is een vrijwilligersorganisatie die zich kosteloos inzet voor een laagdrempelige wijze van juridisch advies. Wij werken uitsluitend op afspraak op de maandag- en woensdagavonden. De afspraken vinden zowel telefonisch en fysiek plaats. Naast het geven van juridisch advies worden er ook (leerzame) activiteiten georganiseerd, zoals lezingen door ervaren advocaten. Op dit moment behandelen wij uitsluitend zaken op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, algemene verbintenissenrecht, en personen- en familierecht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heeft Rechtswinkel Westland jou te bieden?

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou dat jij je volledig inzet tijdens de diensten, je voorbereidt op de afspraken die jij zult behandelen en aanwezig bent op de door ons georganiseerde scholingen en andere activiteiten. Voorts vinden wij het zeer belangrijk dat onze vrijwilligers beseffen dat ze met echte cliënten en zaken te maken hebben en dat het belang van de cliënt altijd voorop staat.

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger die wij zoeken en wil jij samen met ons Rechtswinkel Westland tot een groot succes maken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie, cv en recente cijferlijst naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl t.a.v. mw. Jessie van Meerkerk