Naaldwijk, 6 november 2020 – Met ingang van 6 november 2020 sponsort Westland Partners Rechtswinkel Westland. Met het sponsorschap wil Westland Partners de rechtswinkel waar mogelijk ondersteunen om ervoor te zorgen dat alle Westlanders tot laagdrempelig juridisch advies toegang hebben.

Westland Partners is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Naaldwijk. De advocaten ontzorgen en begeleiden met name in het ondernemings- en arbeidsrecht, in de food sector en het vastgoed, maar ook is Westland Partners thuis in het familie- en erfrecht. Vanuit de Westlandse roots en met de Westlandse mentaliteit voorop denkt Westland Partners vooral in oplossingen en kansen.

Rechtswinkel Westland is een stichting opgericht om de Westlander te voorzien van gratis juridisch advies. Enthousiaste rechtenstudenten en pas afgestudeerde juristen zetten zich iedere week vrijwillig in om de inwoners van Westland gratis te adviseren op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en familie- en erfrecht.

Westland Partners was al betrokken bij de rechtswinkel vanaf haar oprichting. Advocaat Nick Rietveld was destijds in 2015 bestuurslid van Rechtswinkel Westland en hij heeft daarmee aan de basis gestaan van Rechtswinkel Westland. Dat de cirkel nu helemaal rond is maakt deze samenwerking daarom extra bijzonder. Nick zal zitting nemen in de Raad van Advies van Rechtswinkel Westland.

(v.l.n.r.) – Thomas van der Lans, Manon den Hartog, Marnix Vijverberg en Nick Rietveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *