Rechtswinkel Westland is op zoek naar versterking! Ben jij een ambitieuze wo/hbo-rechtenstudent, wil je tijdens je studie relevante juridische ervaring opdoen en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan is Rechtswinkel Westland echt iets voor jou!

Stichting Rechtswinkel Westland is een vrijwilligersorganisatie die zich kosteloos inzet voor een laagdrempelige wijze van juridisch advies. Wij werken uitsluitend op afspraak op de maandag- en woensdagavonden. Naast het geven van juridisch advies worden er ook (leerzame) activiteiten georganiseerd, zoals lezingen door ervaren advocaten. Wij behandelen zaken op het gebied van huur- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht.

Naar wie zijn wij op zoek?

Op het moment verlenen wij onze diensten i.v.m. corona uitsluitend telefonisch. De telefoondiensten zullen na de coronacrisis niet verdwijnen. Afspraak op locatie en telefonisch is dus mogelijk. Laat je dus niet afschrikken door de reistijd naar het Westland!

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger die wij zoeken en wil jij samen met ons Rechtswinkel Westland tot een groot succes maken? Stuur snel je sollicitatie met motivatie, cv en recente cijferlijst naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl t.a.v. Tom Groenheide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *