Met nog een maand tot de zomerstop van 2021 heeft zich op de valreep een verandering voorgedaan binnen het bestuur van Rechtswinkel Westland. Manon den Hartog zal op 1 juni 2021 afscheid nemen als voorzitter van Rechtswinkel Westland en zal het stokje overdragen aan Ard Borsboom. ‘’Na een periode van drieënhalf jaar als vrijwilliger bij de rechtswinkel waarvan twee jaar als voorzitter, is het tijd om ruimte te bieden aan een nieuwe voorzitter. Hoewel ik hiermee een leerzame en mooie periode afsluit, voelt het goed om mijn taken over te dragen aan Ard. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Ard de rechtswinkel samen met het bestuur de komende jaren verder zal laten groeien.’’ 

Ard is al geruime tijd actief binnen het bestuur en is nu klaar voor de volgende stap. “Al vanaf mijn start als juridisch adviseur voelde ik mij thuis. Spoedig volgde een bestuursjaar en nu de vervolgstap naar voorzitter. De vrijwilligers zetten hun beste beentje voor om cliënten te adviseren, de kwaliteit van de adviezen hoog te houden en conflicten te voorkomen. Het is mooi om daar deel van uit te maken en zeker om de voorzittersfunctie te mogen bekleden. Ik heb er zin in!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *