Het bestuur van Rechtswinkel Westland is op zoek naar een nieuw bestuurslid kwaliteitsbeheer ter vervanging van het huidige bestuurslid. Als bestuurslid kwaliteitsbeheer ben je onder andere verantwoordelijk voor het nakijken van de geschreven adviezen door de vrijwilligers van alle praktijkgroepen en het laatste contact met cliënt.

De taken betreffen onder meer:

Daarnaast neem je als bestuurslid deel aan de maandelijkse vergadering met het bestuur over de gang van zaken binnen de rechtswinkel. Gedurende de vergadering bestaat de mogelijkheid om zelf initiatieven met betrekking tot de rechtswinkel te ontplooien.

Verwachtingen:

Na een (kennismakings)gesprek volgt een periode waarin je wordt ingewerkt. In overleg met het huidige bestuurslid kwaliteitsbeheer ben je dan binnenkort eindverantwoordelijk voor de functie.

Voldoe jij aan de verwachtingen en ben je gemotiveerd om samen met het huidige bestuur en de vrijwilligers de Rechtswinkel Westland tot een nog groter succes te maken? Stuur dan je motivatie uiterlijk zondag 12 september 2021 naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *