Afgelopen woensdagavond stond de vergadering met de Raad van Advies op de planning. Gelukkig was het weer mogelijk om dit fysiek te organiseren aan de Larixstraat. De Raad van Advies bestaande uit: Rachel van der Kaaij, Geraldine van der Knaap, Sandra Kouwenhoven, Marie-Chantal van Oss, Nick Rietveld, Arjen van Stenis en Roel Valstar (voorzitter) ging met het bestuur van Rechtswinkel Westland in gesprek over de ontwikkelingen binnen de Rechtswinkel. Er werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen, wat een apart jaar was met de pandemie, en vooruitgekeken naar het aankomende seizoen. Ook is er verlengd met het merendeel van de Raad van Advies. Helaas hebben we afscheid genomen van Marie-Chantal. We hopen onze samenwerking de komende jaren voort te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *