Met ingang van 1 februari 2022 opent Rechtswinkel Westland een nieuwe praktijkgroep op het gebied van het bestuursrecht. Met deze praktijkgroep geeft Rechtswinkel Westland toegang tot laagdrempelig juridisch advies op het gebied van het bestuursrecht.

Onder het bestuursrecht vallen onder andere vragen over bezwaarprocedures en besluiten van bestuursorganen, zoals de organen van de gemeente en het waterschap. Met de opening van een nieuwe praktijkgroep op het gebied van het bestuursrecht hoopt Rechtswinkel Westland op nog breder gebied juridisch advies te kunnen bieden.

Maak dus snel een afspraak via www.wetswinkelwestland.nl of via een e-mail aan info@rechtswinkelwestland.nl als je vragen hebt op dit gebied!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *