Rechtswinkel Westland bestaat 7 jaar!

Vandaag bestaat Rechtswinkel Westland 7 jaar! 

7 jaar geleden is Stichting Rechtswinkel Westland opgericht om inwoners van het Westland en omgeving van gratis juridisch advies te voorzien. Inmiddels is Rechtswinkel Westland uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 15 enthousiaste rechtenstudenten en pas afgestudeerde juristen. Al 7 jaar lang zetten de vrijwilligers van Rechtswinkel Westland zich in voor de inwoners van het Westland en omgeving, naast hun rechtenstudie of baan. Inmiddels heeft Rechtswinkel Westland ruim 1250 zaken behandeld!

Heeft u vragen op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht, familie- en erfrecht, consumentenrecht of het bestuursrecht? Maak snel een afspraak via onze website of mail naar info@rechtswinkelwestland.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *