Even voorstellen…

Van Stenis Notarishuis uit Maasland richt zich op alle aspecten in het familierecht, ondernemingsrecht en de onroerend goed praktijk.

Het notariaat staat mensen bij na het overlijden van dierbaren, maar ook bij bedrijfsopvolging en de aankoop van een woning. Het team helpt bij het maken van pragmatische keuzes en het nemen van de juiste beslissingen. Er is persoonlijke aandacht, zekerheid en maatwerk. Van Stenis is het enige notariskantoor in de gemeente Midden-Delfland (Maasland, Schipluiden, Den Hoorn, ’t Woudt en De Zweth) en beschikken zodoende over de meeste lokale kennis. Daarnaast kent het kantoor ook veel klanten uit het Westland en omstreken.

Van Stenis Notarishuis is al lange tijd onze hoofdsponsor en we zijn blij met de ondersteuning en advisering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *