Ard Borsboom heeft op 1 november afscheid genomen als voorzitter van Rechtswinkel Westland. Hij is momenteel drie jaar vrijwilliger, waarvan anderhalf jaar actief als voorzitter van de regionale stichting waar inwoners van Westland op een laagdrempelige manier vrijblijvend en kosteloos juridisch advies kunnen krijgen.

Ard: “Met veel inzet, enthousiasme en plezier heb ik het afgelopen anderhalf jaar de voorzittersfunctie bij Rechtswinkel Westland mogen bekleden. In die tijd heb ik veel geleerd en aangepakt. Zo zijn we verhuisd van Naaldwijk naar ’s-Gravenzande, hebben we samen de praktijkgroep bestuursrecht heropend, de bekendheid in het Westland vergroot en juist geanticipeerd op de coronapandemie. Op 1 november droeg ik de voorzittersfunctie over, omdat ik zelf in december de stap maak naar een vaste baan bij Cees Advocaten. Wel blijf ik verbonden als praktijkgroepleider privaatrecht en als vraagbaak voor het bestuur. Ik vertrouw erop dat de voorzittersfunctie in goede handen zal zijn bij Ilse.”

Ilse: “Bedankt voor je tomeloze inzet Ard en fijn dat je betrokken blijft bij Rechtswinkel Westland. Ik kijk er erg naar uit om de voorzitterstaak van je over te nemen! De afgelopen drie jaar heb ik als vrijwilliger al veel geleerd bij Rechtswinkel Westland en ik ben er zeker van dat dit tijdens mijn nieuwe bestuursfunctie net zo zal zijn. Binnenkort bestaat de stichting 7,5 jaar en we kijken uit naar een mooie viering. Het lijkt me leuk om nieuwe vrijwilligers te werven en te enthousiasmeren. De rechtswinkel is een prachtige opstap naar de praktijk.”

Wil jij leren om cliëntgesprekken te voeren en om samen met andere gemotiveerde studenten te werken aan echte zaken? Solliciteer naar een vrijwilligersfunctie bij Rechtswinkel Westland! Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze rechtenstudenten die tijdens de studie relevante juridische praktijkervaring op willen doen en het leuk vinden om mensen te helpen op het gebied van huur- en verbintenissenrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht. Naast adviseren hebben we ook leerzame activiteiten en gezellige borrels. Neem zeker een kijkje op onze (vernieuwde) website en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *