Onlangs hebben wij Noa mogen verwelkomen als nieuwe vrijwilliger bij Rechtswinkel Westland. Hieronder deelt ze haar ervaringen over haar eerste maand als vrijwilliger!

“Ik heb tot nu toe twee diensten gedraaid en ik heb het hierbij hartstikke naar mijn zin gehad. Ik vond de vrijwilligers waar ik de diensten mee draaiden enorm behulpzaam en ik voelde mij daarom eigenlijk vrij snel thuis. Ik kijk uit naar de verdere diensten. Bij mijn tweede dienst heb ik al een deel van het advies geschreven, namelijk een loonvorderingsbrief.

Voor de rest heb ik alleen nog maar positieve ervaringen gehad en vind ik het erg leuk om op deze manier mijn kennis uit te breiden. De gesprekken lopen fijn en het is leuk om mensen geruster de deur uit te zien lopen.”

Ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij ons? Bekijk de vacature op onze site (link in bio) of stuur je sollicitatie met motivatie, cv en recente cijferlijst naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl t.a.v. mw. Jessie van Meerkerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *