Afspraak maken

Rechtswinkel Westland werkt uitsluitend op afspraak* (geen inloopspreekuur). Deze afspraken vinden plaats op maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Naaldwijk. Het maken van een afspraak kan op verschillende manieren:

Kunt u geen gebruik maken van het online afsprakenformulier of email, dan kunt u iedere maandagavond bellen om een afspraak te maken. U kunt ons op die avond tussen 19.00 en 20.00 uur bellen op 06-49637367.

* De gemaakte afspraken zullen i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus telefonisch plaatsvinden. 

Verwijst u uw cliënt door naar Rechtswinkel Westland? Wijs uw cliënt dan op het telefonisch spreekuur of op het afsprakenformulier om een afspraak te maken met ons. Let op: wij bellen geen cliënten terug.

Direct advies

Wij streven ernaar om u op de afspraak direct te adviseren. Het is daarom noodzakelijk dat u ons van tevoren duidelijk en uitgebreid mogelijk aangeeft wat uw vraagstuk is. Onze vrijwilligers kunnen zich dan voldoende voorbereiden en u direct adviseren. In het geval dat wij u niet direct kunnen adviseren zullen wij u binnen 7 dagen ons advies per email nasturen.

Soort zaken

Op dit moment behandelen wij zaken op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht en consumenten-/contractenrecht. Advieszaken waarbij geprocedeerd moet worden of die een hoger belang hebben dan € 25.000,- nemen wij niet in behandeling. Wij kunnen u dan wel doorverwijzen naar andere instanties of, indien nodig, een advocaat.

Een afspraak maken?

Omschrijf uw vraag zo duidelijk en uitgebreid mogelijk. Wij kunnen u anders niet goed van dienst zijn. Neem vooraf onze algemene voorwaarden door en neem deze ondertekend mee naar de afspraak.

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mailadres: (verplicht)

Bevestig uw e-mailadres: (verplicht)

Uw telefoonnummer: (verplicht)

Onderwerp:

Bijlage:

Uw juridische vraag: (verplicht)